Birgit Lykkemark

Kong Olafs Vej 7

8920, Randers NV

Tlf: 60 57 92 52

E-mail: birgit@lykkemarkpsykoterapi.dk

Kontakt

  • Facebook

 © 2019 Birgit Lykkemark, Admin og Design

Om

Samtaleterapi

Livet går ikke altid som vi ønsker det. Måske føler du dig trist, stresset, er angst eller har problemer med dine relationer f.eks. på arbejde i venskaber eller i dit parfohold

Det kan også være, du bare er utilfreds eller usikker på dit liv, og har brug for at vende din fremtid og dine tanker, og har brug for at genfinde dine ressourcer og din livsenergi.

Min terapeutiske tilgang er først og fremmest relationel, jeg lægger særlig vægt på at skabe et tillidsfuldt og trygt rum, hvilket er grundlæggende for en positiv udvikling.

Jeg ser på vækst og udviklingspotentialet i højere grad end på "fejl" og mangler, og sætter fokus på, at du via vores samtale finder frem til hvad der er væsentligt i dit liv, samt på at skabe et for dig meningsfyldt liv til dine nære relationer. Dine følelser, tanker og reaktioner, bliver et væsentligt omdrejningspunkt for det terapeutiske forløb.  At kigge bagud skaber forståelse. At kigge frem skaber udvikling.

Vores samtaler vil tage udgangspunkt i det der fylder for dig, og du vil opleve terapien som et åndehul, et sted hvor du kan lette dit hjerte og føle dig mødt og forstået.

Terapien vil hjælpe dig til at blive mere bevidst om dig selv, dine reaktionsmønstre samt hjælpe dig til at træffe valg.

For mange kræver det mod og overskud at kontakte en terapeut, og nogen tror, at de skal forberede sig til samtalen, hvilket gør at de ikke kommer af sted. Men det skal du ikke. Ring, sms eller send en e-mail til mig, og få en uforpligtende snak, du kan også kontakte mig på facebook.

Terapi er for alle: intet emne er for stort eller småt.

Terapi tager tid! du skal defor regne med, at et terapeutisk forløb kan vare flere måneder.